Proprietarii mașinilor lăsate de izbeliște pe spațiul public riscă amenzi mari

De la începutul anului până astăzi polițiștii locali buzoieni au reușit să dispună ridicarea de pe domeniul public a peste 200 de mașini abandonate sau parcate neregulamentar. Numai în ultima săptămână au fost identificate 32 astfel de cazuri, proprietarii fiind nevoiți să achite sume cuprinse între 1000 și 2000 de lei pentru a-și recupera autoturismele.

În primele opt luni ale acestui an au fost depistate 217 vehicule abandonate sau fără stăpân, 169 fiind ridicate de către proprietarii sau deținătorii legali,  șase, de către S.C. Urbis Serv, iar în 42 de cazuri  procedura este în desfăşurare.

Politistii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate si depozitate într-un spatiu administrat de UrbisServ S.R.L. Persoanele care nu nerespecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amenda cuprinsa  intre 1000-2000 lei.

Polițiștii locali de bazează în continuare pe sprijinul cetățenilor în identificarea vehiculelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Buzău. Aceștia au la dispoziție „Telefonul Cetățeanului”, 0238 955.

 

Articolul precedentNereguli grave, descoperite la transporatorii din județ
Articolul următorÎn sfîrșit , a început asfaltarea pe podul de la Mărăcineni