Trafic blocat la ieșire din municipiul Buzău, pe DN2B, în urma unui accident rutier, în urma unei coliziuni între două autovehicule. Se circulă deviat pe traseul Gălbinași-Țintești.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Brăila către Buzău de un șofer în vârstă de 19 ani, din Gălbinași și o autocisterna care se deplasa din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 49 de ani, din Vâlcea.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 19 ani și rănirea unui pasager din mașina acestuia, în vârstă de 18 ani,cel din urmă fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Autoturismul a fost secționat în două în urma impactului cu autocisterna. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

La acest moment traficul pe DN2B încă este blocat, se circulă în continuare pe ruta alternativă Gălbinași-Țintești.

ImagineImagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentComisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus suspendarea temporară a activităţii site-ului altex.ro
Articolul următorLudovic Orban, dezvăluiri incendiare despre PLANUL de blocare a alianței PNL-PSD – Culisele statului paralel, astăzi, la ora 18.00