În această seară, pe DN1B, la ieșire din municipiul Buzău, în apropiere de zona Hanul lui Țintă, a avut loc un accident rutier cu 3 mașini implicate și două persoane rănite, care au fost transportate la spital.  

Din primele date de la fața locului, un autoturism condus pe direcția Buzău către Ploiești, de către o șoferiță de 24 de ani, din Vernești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție, înaintea sa, de către o șoferiță de 21 de ani, din Racovițeni. Ulterior, un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bacău, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânăra de 21 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței de 24 de ani și al unui pasager al acesteia, un tânăr de 24 de ani, din Movila Banului, ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentLISTA COMPLETĂ cu rata de vaccinare în unitățile de învățământ din România. UNDE se vor ține cursuri online și unde în format fizic de luni, 15 noiembrie
Articolul următorFoto: A intrat cu mașina într-un stâlp pe DN10, iar o pasageră din autoturism a decedat