În ziua de 10 noiembrie a.c, polițiștii Postului de poliţie rurală Berca au depistat principalul bănuit de săvârșirea unui furt calificat – un tânăr de 22 de ani, din localitatea Berca.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 2-3 noiembrie  a.c., bărbatul ar fi profitat de faptul că persoana vătămată – un tânăr de 20 de ani din localitatea Berca, a lăsat neasigurată uşa unei anexe gospodărești unde depozita mai multe unelte. Bănuitul ar fi pătruns în anexă, de unde ar fi sustras un motofierăstrău în valoare de 600 de lei.

În urma investigațiilor, poliţiştii au stabilit că bănuitul a vândut bunul unui alt localnic. Motofierăstrăul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedent“În siguranţă la volan, stop accidentelor!”/ Activităţi preventive pentru conștientizarea importanței respectării regulilor de circulație
Articolul următorAcțiuni pentru creșterea siguranței în trafic