În ziua de 30 ianuarie a.c., polițiștii de investigații din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat principalul bănuit în cazul unor furturi dintr-o societate comercială. Fapta a fost sesizată de către administratorul societății comerciale dîn municipiul Buzău.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în luna ianuarie a.c., bănuitul, un buzoian în vârstă de 55 de ani, ar fi sustras de pe raftul societății comerciale mai multe produse electronice. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 4000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat şi în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentUn tânăr şofer s-a ales cu dosar penal după ce etilotestul a indicat în cazul său o alcoolemie de 1,02mg/l alcool pur în aerul expirat
Articolul următorZiua Internațională a Nonviolenței în Şcoli, sărbătorită de ofiţerii de la Prevenire alături de elevi și preșcolari