La data de 27 noiembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău s-a ajuns ca numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei să ajungă la 6354. Până astăzi au fost declarate vindecate un număr de 4855 dintre persoanele infectate.

Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei în județul Buzău este de 165. Vineri la prânz, conform informațiilor furnizate de Prefectura Buzău, erau 974 persoane în carantină la domiciliu și 1164 în izolare la domiciliu.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 94 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

În cadrul acțiunilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor impuse de starea de alertă, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 8000 lei.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMilitarii buzoieni vor defila pe aleea principală din Parcul Crâng
Articolul următorCod galben de ceață