Astăzi, 23 decembrie 2020, conform informațiilor furnizate de Instituția Prefectului, situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău indica un număr de 7978 persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei.

Numărul de persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei în județul Buzău este de 6851 persoane, iar 212 pacienți au decedat în urma infectării cu Covid-19, de la începutul pandemiei.

Astăzi, în județul Buzău erau 806 persoane în carantină la domiciliu și 773 persoane aflate în izolare la domiciliu.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 57 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (12 pacienţi au fost diagnosticaţi în laboratoare private de analize şi 10 pacienţi au fost diagnosticaţi în unităţi sanitare din alte judeţe). Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 22 şi 89 de ani. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Sub coordonarea Instituţiei Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din judeţul Buzău au acţionat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar şi pentru descurajarea faptelor de natură contravenţională. În cadrul acţiunilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor impuse de starea de alertă, au fost aplicate 18 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor a fost de peste 3000 lei.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentVIDEO | Parlamentul s-a reunit pentru votul de învestire a GUVERNULUI. Florin Cîțu: ”NU am să înșel încrederea cu care voi fi învestit”
Articolul următorDemonstrație de forță! Guvernul Cîțu a obținut mult mai multe voturi decât avea nevoie