Astăzi, 21 decembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău arăta că numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei este de 7891, iar numărul de persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei este 6786. Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei în județul Buzău este de 206 pacienți. 

Numărul de persoane în carantină la domiciliu este astăzi de 859, iar 752 persoane sunt în izolare la domiciliu: 752.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 30 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

În cadrul acțiunilor efectuate în ultimele 24 de ore cu privire la respectarea măsurilor impuse de starea de alertă, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de peste 12.500 lei.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentMEC spune că disciplinele Istorie și Geografie nu se vor desființa și nici nu vor fi comasate sub denumirea de Studii sociale
Articolul următorDoi braconieri au fugit şi abandonat armele şi vânatul la locul faptei